J

De Meeste Aantal Python Ritten Binnen Één Dag In De Efteling!

Jeroen & Yvanna Kruijssen/Bierens

Nog te gaan

van totaal € 10.000 (0%)

Wij streven ernaar geld in te zamelen voor Villa Pardoes omdat we geloven in de kracht van magische momenten. Villa Pardoes biedt gezinnen met zieke kinderen de kans om samen kostbare herinneringen te creëren. Door de meeste aantal ritten op één dag in de Python in de Efteling te doen, willen we niet alleen adrenaline opwekken, maar ook steun bieden aan dit prachtige initiatief.

Het ontroerende verhaal van Villa Pardoes heeft ons diep geraakt en geïnspireerd tot actie. We zijn vastbesloten om een positieve impact te maken in het leven van gezinnen met zieke kinderen, zodat ook zij een onvergetelijke week vol magie en samenzijn kunnen ervaren.

Met de wens om hetzelfde gevoel van hoop en vreugde te verspreiden, hebben we ons ingezet om geld in te zamelen. Ons doel is om een aantal gezinnen de kans te bieden een fantastische week te beleven, vergelijkbaar met de betoverende ervaringen die Villa Pardoes mogelijk maakt.

Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons dichter bij het realiseren van deze droom voor de gezinnen die het zo hard nodig hebben. Samen kunnen we een lichtpuntje zijn in de donkere dagen van deze gezinnen en hen een welverdiende pauze geven van de uitdagingen die ze dagelijks het hoofd bieden.

Alvast dank voor jullie steun en het delen van onze missie om liefde en geluk te brengen in de levens van hen die het het meest nodig hebben.. Laten we samen magie verspreiden!

Met warme groeten,

Jeroen & Yvanna

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer